Skip to content
Top 14 Dragon Ball Z Karakter Kuwat

Top 14 Dragon Ball Z Karakter Kuwat

Top 14 Dragon Ball Z Karakter Kuwat
Yen sampeyan nonton anime, sampeyan wis ngerti apa sing bakal teka ing artikel iki. Wiwit shonen ana, mesthi ana debat sing ora ana pungkasane. Preduli saka judhul anime, kita kabeh pengin ngerti: sapa karakter sing paling kuat?

Dragon Ball mesthine minangka salah sawijining franchise anime sing paling populer. Sawetara karakter sing paling misuwur kalebu Goku, Vegeta, lan Piccolo. Dheweke minangka karakter sing nyebabake debat sengit ing antarane para penggemar seri kasebut. Iki minangka anime kanthi karakter sing kuat banget lan urutan tumindak kaya dewa. Mesthine, kabeh iki mung nggawe kita tenggelam ing debat babagan sapa sing paling kuat.

Dina iki, kita bakal ngomong babagan Dragon Ball Z, lan kita bakal nyoba menehi peringkat karakter sing paling kuat ing musim iki saka 291 episode.


Krillin
Krillin minangka protagonis sekunder lan kanca lawas saka Goku. Nalika kabeh kekuwatane ora ditliti kanthi lengkap sajrone Dragon Ball Z, Krillin mesthi dadi penghalang kanggo ngganggu para penjahat sadurunge karakter sing paling kuat teka. Krillin dikenal amarga nyekel mungsuh lan salah arah.

Ing perang nglawan prajurit Frieza, anime ngandhani yen kekuwatane Krillin nandingi karo Master Roshi, nggawe dheweke dadi bagean saka Earthlings sing luwih kuat ing seri kasebut.

Siji bab sing kita tresnani babagan Krillin yaiku dheweke ngerti yen dheweke manungsa. Kaya saben manungsa, dheweke duwe watesan tartamtu. Sanadyan mangkono, dheweke ora nglilani dheweke ngremehake.


Guru Roshi
Master Roshi minangka bagean saka bumi sing luwih kuat ing Dragon Ball. Dheweke wis nglatih Goku, Gohan, Yamcha, lan Krillin.

Pramuka kasebut ujar manawa tingkat kekuwatane ana ing 139. Sanajan mangkono, iki ora nggatekake kekuwatane sing sejatine. Gerakan teken Roshi, disebut Max Power, ngidini wong kanggo nggawe serangan ki ing potensial maksimum. Serangan kasebut cukup kuwat kanggo ngrusak rembulan.

Sanajan dheweke minangka karakter klasik, ing Dragon Ball Z, dheweke ora entuk akeh wektu kanggo sumunar. Plot Dragon Ball Z maju karo protagonis anyar, ninggalake liyane kaya Roshi sawetara wektu kanggo ngaso.

Wektu liwati, murid-muridé ngungkuli dhèwèké. Nanging, pengalaman lan kreatifitas 300 taun dheweke nggawe dheweke dadi karakter sing apik ing seri kasebut. Kajaba iku, dheweke sumunar maneh ing Dragon Ball Super.


Piccolo
Akeh penggemar nganggep dheweke minangka karakter paling apik ing Dragon Ball. Kita ora bisa nyalahke wong-wong mau! Dheweke minangka jinis karakter kanthi pangembangan luwih akeh tinimbang liyane ing pertunjukan kasebut. Nalika kita sepisanan ndeleng dheweke, dheweke dadi wong jahat, lan banjur dadi sekutu. Transformasi iki ndadekake dheweke dadi favorit penggemar.

Aja salah, dheweke mung wiwit ilang prilaku antagonis ing Dragon Ball Z amarga dheweke dadi kanca karo Gohan. Swara wektu Piccolo ngowahi kanggo wong karo respectability lan kaurmatan. Wektu liwati, dheweke dadi wong sing duwe kabecikan ing dheweke tanpa disadari. Isih ana wektu yen dheweke nuduhake yen ing njero dheweke ora sopan lan kasar, nanging bisa dingerteni: dheweke dadi wong jahat, lan angel ngowahi cara sing lawas.


Frieza
Dheweke, tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining tokoh sing paling apik ing Dragon Ball. Saliyane dadi Kaisar, dheweke minangka antagonis utama Dragon Ball.

Dheweke sing ngrusak Planet Vegeta, dadi salah sawijining antagonis sing paling apik. Wong jahat teka lan lunga, nanging dheweke tetep ana ing ndhuwur.

Ing bagean pisanan saka seri, Frieza kejem lan ngancam, lan ing Dragon Ball Z, dheweke tetep kaya ngono.

Kekuwatane, bebarengan karo kacepetan, ngidini dheweke nindakake apa wae sing dikarepake. Dheweke nyiksa Vegeta, meh mateni Gohan, tatu parah Nail, mateni Krillin, lan nyingkirake Piccolo sawise tekan wujud katelu.

Kabeh iki lan liya-liyane nggawe dheweke dadi salah sawijining karakter paling kuat ing jagad Dragon Ball.


Android 18
Android iki minangka salah sawijining kreasi Dr. Gero lan adhine Android 17. Ing Cell Saga, dheweke ngadhepi Vegeta, lan sing luwih nggumunake, dheweke bisa njupuk pukulan.

Sajrone perang, dheweke entuk tangan ndhuwur amarga siji alesan sing apik banget: dheweke ora bisa kelangan stamina amarga dadi Android. Yen ora cukup, dheweke sing mungkasi perang nalika dheweke patah tangan Vegeta.

Dheweke asline manungsa, lan minangka android, dheweke ngalahake Super Saiyan. Sing paling apik babagan dheweke kalebu energi tanpa wates lan kekuatan kasar. Bebarengan, iku ndadekake Android 18 kuat tanpa kabisan latihan.


Android 17
Dheweke sadulur kembar Android 18 lan bagean saka kreasi beda Dr. Gero. Ing Cell Saga, kita ndeleng Android 17 njupuk telung karakter bebarengan: Trunks, Piccolo, lan Tien. Iki dhewe cukup kanggo nuduhake pamirsa sepira kuate dheweke.

Android 17 uga nduweni kemampuan sing luar biasa amarga perbaikan sing ditindakake dening Dr. Gero. Nanging, dheweke ora duwe latihan, lan nuduhake yen dheweke dikalahake dening Imperfect Cell. Isih, kita mikir dheweke pantes papan ing dhaptar iki bebarengan karo adhine.


Pikkon
Pembaca Manga, aja nganti nesu! Pikkon minangka salah sawijining karakter sing mung katon ing anime. Dheweke nglawan Goku ing perang pungkasan. Dheweke duwe kaluwihan nganti pahlawan kita nemokake titik lemah saka teknike. Malah Goku nuduhake yen Pikkon minangka pejuang sing apik tanpa titik buta.

Dheweke minangka salah sawijining karakter Dragon Ball Z sing paling angel dieling-eling. Nanging, iku ora nggawe dheweke kurang kuat.


Trunks mangsa
Dheweke minangka putra Saiyan-Earthling saka Bulma lan Vegeta. Dheweke teka saka alam semesta alternatif. Ing panuntun dhumateng Future Gohan, Future Trunks dadi trampil banget.

Dheweke mung siji sing bisa urip ing mangsa ngarep, lan kanthi estetis dheweke katon badass. Dheweke mateni Frieza, Cell, lan nyegah Buu nyebabake bencana liyane.

Sawetara ujar manawa dheweke minangka salah sawijining karakter sing paling diremehake ing Dragon Ball Z, lan sawetara sing ujar manawa kabeh jagad Dragon Ball.


sel
Dheweke minangka ciptaan paling anyar saka karakter liyane sing diwedeni, Dr. Gero. Iki digawe kanthi genetika para pejuang sing berpengalaman kayata Vegeta, Goku, King Cold, Frieza, lan Piccolo. Ora kaya kreasi liyane, Android 17 lan Android 18, Cell bisa nambah kekuwatane kanthi nyerep wujud urip. Daya nyerep dheweke minangka salah sawijining kekuwatan sing paling diwedeni, lan karakter kaya Android 17 lan 18 dadi korban. Iki minangka bagean saka alasan loro-lorone ana ing dhaptar iki! Cell entuk wujud Sampurna sawise dheweke nyerep.


Mantap Bu
Good Buu asil nalika Innocent Buu pamisah dadi apik lan ala nalika nggunakake fisi. Majin Buu biyen kabeh jahat, lan sawise nyerep Kai Agung Kidul, dheweke dadi Buu sing ora lugu. Nalika Pak Iblis ngandhani yen dheweke ora kudu mateni wong, dheweke mandheg nindakake. Dheweke banjur nyuda sisih ala.

Sanajan kalah karo wujud liyane, para penggemar isih nganggep Good Buu minangka salah sawijining pejuang sing paling kuat.


Putra Gohan
Dheweke dikenal minangka putrane Chi-Chi lan Goku. Apa sing ndadekake dheweke dadi gedhe? Sawise Dragon Ball Z rampung, Gohan dadi prajurit paling kuat, luwih unggul tinimbang Goku lan adoh ing ndhuwur Vegeta. Iki dikonfirmasi sawise dheweke bisa gampang ngalahake Super Buu sing nggegirisi lan pembantaian. Buu iki sing paling nggegirisi saka kabeh bentuk Majin Buu (bisa uga kejaba panyerepan saka Z-Warriors).

Transformasi Gohan minangka salah sawijining plot utama Dragon Ball Z, sawise Saga Cell, nalika Goku mati, lan putrane kudu dadi pelindung Bumi sing anyar. Paling nganti Uub katon.


Uub
Uub katon ing saga Dragon Ball Z nanging mbuktekake dheweke minangka wong bumi sing luwih kuat.

Sakwisé Kid Buu mati, Goku kepéngin latihan karo pejuang sing bisa, nanging ora kudu nylametake Bumi. Uub duweni kekuwatan lan kebecikan Kid Buu.

Sanajan ora dilatih, kita weruh Uub padha gelut karo Goku. Nalika Goku ora dadi Super Saiyan, nyatane yen Uub bisa nglarani Goku ing wangun normal tanpa latihan apa-apa.

Ing pungkasan, Goku ndeleng potensial gedhe ing Uub lan malah nglatih dheweke.


Vegeta
Vegeta, uga dikenal minangka Pangeran Vegeta saka ras Saiyan. Vegeta bisa nglawan Perfect Cell sanajan Cell luwih kuat tinimbang dheweke. Vegeta uga nolak kontrol pikiran Babidi, contone kaku mental.

Nalika Majin Vegeta lan Super Saiyan 2 Vegeta ora bisa ngetutake Super Buu, Vegito (Goku fusion) pungkasane ngilangi salah sawijining antagonis sing paling kuat ing seri kasebut.

Transformasi Vegeta minangka makhluk sing kuwat nanging uga saka penjahat dadi sekutu amarga crita Dragon Ball Z sing sampurna.


Putra Goku
Goku minangka Saiyan sing paling kuat ing jagad raya, utamane sawise DBZ rampung. Dheweke nduweni kemampuan gelut alami, lan pikirane sing sregep nalika perang mbantu dheweke ngliwati perang sing paling angel.

Goku uga mbantu ngembangake macem-macem karakter ing dhaptar iki. Kajaba iku, dheweke minangka karakter utama! Goku pancen minangka pejuang sing kuwat lan seimbang, bisa nglawan jempol karo sapa wae ing kanon DBZ.
Previous article Goten als personage, werd hij genegeerd onder de schijnwerpers van Gohan?